Хиляди бургазлии тази вечер празнуват заедно на пл. Тройката  Никулден.

...
Хиляди бургазлии тази вечер празнуват заедно на пл. Тройката  Никулден.
Коментари Харесай

Коледната елха в Бургас грейна пред очите на президента Радев и първата дама

Хиляди бургазлии довечера честват дружно на пл. " Тройката "   Никулден. Преди минути кметът на Бургас Димитър Николов в компанията  на президента Румен Радев и следиха включването на коледните  светлини. Бутонът натиснаха бургаски  младежи, изявили се през годината със съществени триумфи в учението, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Радев благодари на кмета Николов за поканата да показа с бургазлии празника на града. " Винаги е наслаждение да се връщаш в Бургас, само че най-добре е да се връщаш навръх 6-и декември на празника на града, морските хора, когато целият град чества от една отколешна традиция ", означи президентът.

Кулминацията на тържествата за празника на Бургас е тържественият никулденски концерт. За положителното въодушевление се грижат братя Аргирови, група FOUR, Мариана Добрева и Михаела Михайлова, ВА " Фортисимо “, Калоян Николов, Бургаски духов оркестър, Хор " Милка Стоева “, Стоян Памуков и DJ Pancho. Водещ е чаровната актрисата Гергана Стоянова. 

 Повече от атмосферата от празничния концерт вижте в нашето видео и изложба със фотоси! В нашата тематика може да видите по-интересните събития от днешния ден, които екипите ни наблюдаваха!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР